Hårtab og hvad kan du gøre ved det?

  PROPECIA® (finasteride) 1mgPropecia er en pille som spises en gang om dagen.

  Hårtab som kan behandles med Propecia er hårtab der er hormon betinget.

  Det manlige hårtab skyldes en ubalance i hormonerne, mænd med arveligt hårtab lider af en form for overfølsomhed over for dette hormon. ( DTH )

 

Probecia virker ved at skabe en balance i hovedbunden så ( DTH ) ikke får hårbunden og hårsækkene til at gå i dvale.

I visse tilfælde kan man enda få mere hår igen, altså hår der vækkes fra dvalen. Man kan dog ikke endnu, få hår der er helt forsvundet til at komme igen.Ved brug af SP Maximum Tonic og Shampoo kan man få de små lanugohår til at blive op til 7 cm lange og omkring 15 % tykkerer.

Dette kan gøre at man føler at håret er blevet meget tykkerer og at man har fået mere hår.

Skal man have begge typer af produkter til at virker godt, er det et must at starte så tidelig som muligt.

Her kan du se billeder af en mand er har brugt Propecia i 5 år.

www.propecia.com

For at købe Propecia skal man have en recept fra sin læge.

 

 

System Professional fra Wella

System Professional (SP) lancerer Just Men Maxximum, en serie som effektivt bekæmper hårtab og forstærker hårets modstandskraft. SP Maxximum tilbyder en klinisk bevist løsning til de millioner af mænd som lider af arveligt hårtab. Produkterne kan reducere hårtab med op til 50% og gør et tyndt hår stærkere. Takket være SP Just Men Maxximum kan mænd endelig tage kontrollen over og bekæmpe deres svækkede hårvækst.

Den unikke formular indeholder blandt andet koffein som hjælper med at stimulere blodcirkulationen i hårbunden, biotin som forstærker og forbedrer hårstråets forankring i hårsækken, laurinsyre som beskytter hårrødderne mod påvirkninger, samt arnica som aktivt bekæmper arveligt betinget hårtab.

Den effektive 2-trins kur består af det energigivende SP Just Men Maxximum Shampoo og den stimulerende SP Just Men Maxximum Tonic Intensive - et serum som giver hårbunden styrke og næring. Flasken er udstyret med en laboratoriepipette for at lette brugen. Produktet applikeres direkte i hovedbunden på fugtigt eller tørt hår og masseres forsigtigt ind.

Du kan købe SP Maximum shampoo og tonic hos os.

Ring 75 62 72 93